marți, 3 februarie 2015

Solutia De-mafiotizarii vietii politice din Romania,

promovata de Alianta Anti-Mafia



 O ALEGERE IMPERATIVA, si VITAL-NECESARA, pentru LUMEA Mileniului III !

Tu omule, si frate, in care din cele “doua lumi” prezentate mai jos, doresti sa traiesti?
Cele “doua lumi”, dintre care putem sa alegem, se dosebesc DOAR prin Juramantul aflat la “temelia” fiecareia!

Dintotdeauna, singura protectie generala, pentru toti membri societatii, in fata abuzurilor celor ce detin functii publice, a fost Juramantul pe care acestia il depun, si prin care se angajeaza sa fie nepartinitori, neprigonitori, si sa lucreze, in respectul legilor, pentru promovarea Binelui public si a armoniei sociale.

Rezulta ca nivelul de protectie a oamenilor, ca si cel de dreptate si echitate, precum si de actiuni benefice pentru societate, sunt dependente de capacitatea Juramantului depus, de a-l determina pe deponent, sa isi respecte cu SFINTENIE cele asumate.

Numai o MOTIVARE puternica, ce prevede consecinte dure si imediate, la nivelul psihicului, pentru incalcarea celor asumate prin Juramant, va determina un comportament exemplar, drept, echitabil, si va promova voloarea, in conformitate cu scara de valori a deponentului.

Indolenta, iresponsabilitatea si nesimtirea, nu se vor regasi in modul cum isi indeplineste atributiunile de serviciu cel care depune un Juramant cu motivare ferma, ce atrage consecinte dure si imediate!

Actualmente, in intreaga lume, sunt folosite juraminte-ritual religioase, care ofera oamenilor ce le depun, o MOTIVARE slaba, cu consecinte difuze si diluate (raiul sau iadul, ori reincarnari superioare sau inferioare, etc.), si acestea doar dupa moarte!

Aceste juraminte reprezinta temelia “lumii actuale”, care functioneaza in paradigma Mafiota!

Daca vom INLOCUI actualele juraminte-ritual religioase, cu un Juramant implicativ (J.i.), care este universal, prin faptul ca este valabil pentru enoriasii tuturor religiilor, ca si pentru cei fara de religie, care se adreseaza psihicului deponentului, si care ofera o MOTIVARE puternica, cu consecinte dure si imediate pentru deponent, vom obtine “o lume” in care oamenii vor avea comportamente cvasi-IDEALE, pentru ca se vor afla sub controlul acelor consecinte dure si imediate, 24 de ore din 24!
 
Juramantul implicativ reprezinta temelia “lumii viitoare”, care va functiona in paradigma Anti-Mafiota!

Juramnitele-ritual religioase (actuale) au dovedit ca nu mai au NICIO influenta asupra comportamentului celor ce le depun.
DOVADA in acest sens, este prabusirea morala a societatilor umane.

Juramantul implicativ (J.i.), ce va fi prezentat mai jos, poate aduce armonie si eficienta in societate, precum si pace intre popoare, atat prin faptul ca cei ce se afla la conducere, vor avea “frane” in demersurile lor demagogice, cat si pentru ca societatea isi va crea mecanisme de control asupra acestora, prin care le va putea bloca elanurile demagogice si aventuriste!

Diferenta dintre actualele juraminte-ritual religioase, si Juramantul implicativ (J.i.), este una ESENTIALA, prin faptul ca primele reprezinta un ritual, ce nu il afecteaza in niciun fel pe deponent, pe cand Juramantul implicativ (J.i.) afecteaza cele mai profunde resorturi ale fiintei si psihicului deponentului, pentru ca acesta isi gajeaza acuratetea actiunilor si comportamentului, cu UNIVERSUL lui de SUFLET, format din fiintele dragi si apropiate!

Juramantul implcativ (J.i.) are forma de mai jos, si se compune din introducere, care este unica, din cuprins care este specific activitatii desfasurate de deponent, si din incheiere, care este deasemenea unica, astfel:
“”Jur pe constiinta mea, in fata celor dragi, a semenilor mei si a lui Dumnezeu, ca… …(urmeaza textul cuprinsului care este specific activitatii desfasurate de deponent, dupa care se incheie cu implicatia din final, astfel:)
...Daca nu imi voi respecta prezentul Juramant in toate prevederile lui, sau daca nu voi demisiona la prima incalcare constientizata, Dumnezeu sa abata, asupra mea si a tuturor complicilor mei, cele mai cumplite nenorociri, si sa ma lipseasca pe mine, pe toti complicii mei si pe cei dragi mie, de sanatate si fericire!
Precizez ca Dumnezeul invocat mai sus, este Divinitatea Ocrotitoare si Rasplatitoare a familiei mele, catre care mi-am indreptat, sau imi voi indrepta Gandul si Ruga, atunci cand viata mea, sau a celor mai dragi fiinte a fost, sau va fi in Cumpana. AMIN!””

Forma dura a Juramantului implicativ (J.i.), ce va trebui depus de catre persoanele cu responsabilitati de varf in societate (intre circa 500 si 10.000 de persoane, functie de marimea poporului), difera doar la implicatia din final, prin textul cuprins intre grupurile de trei liniute (///---///), astfel:

..Daca nu imi voi respecta …., …///Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri, si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire!///

Pot sa existe indivizi care, gandind superficial, vor spune: “Nu de Juramant implicativ (J.i.) avem nevoie, ci de legi dure si de aplicarea lor!”

FAAAALS!           DE RETINUT:

1. Legile sunt facute de oameni, si sunt aplicate de oameni! Deci, oamenii pot face legi pentru a nu-i “afecta” si pe ei, si le vor aplica in functie de persoana in cauza, si de “intelegerea” la care pot ajunge!
2. Oamenii vor fi “corecti” doar atat timp cat se vor afla sub “reflectorul” legii! Si nici chiar atat, deoarece va putea sa cada “la intelegere” cu cel obligat sa aplice legea!
3. Juramantul implicativ (J.i.), este “neindurator” prin consecintele lui dure si imediate, si va actiona asupra deponentului 24 de ore din 24!
Cu el nu se pot face “intelegeri”!

Acum fratii mei, oameni, raspundeti-va voua cu sinceritate, cand credeti ca ati fi mai in siguranta in interactiunea voastra cu diverse autoritati publice: primar, politist, procuror, judecator, examinator, medic, etc., etc.?   

Atunci cand ati sti ca respectiva autoritate a depus un juramant-ritual religios (ca acum), sau atunci cand ati sti ca respectiva autoritate a depus un juramant implicativ (J.i.)???

In care dintre cele “doua lumi”, credeti ca cei ce raspund de destinele popoarelor vor fi mai dispusi sa actioneze pentru Binele public, pentru armonie si eficienta in societate, pentru pace si intelegere intre popoare?

Bucuresti, 06-12-2014. Ing. pens. Dumitru Rizoaica, fost detinut politic intre 1958-1963, si Februarie-Aprilie 1986. Tel. 0723.966.732.
........................
Nu va exprimati o parere inainte de a cunoaste MINI-pledoaria de mai jos:    

MINI-Pledoarie pentru Juramantul implicativ (J.i.).

A. Juramantul implicativ stimuleaza si orienteaza toate energiile natiunii (societatii) in sensul Binelui general, deoarece aceia care au depus un asemenea Juramant nu mai pot promova RAUL!
B. Juramantul implicariv pune stavila actiunilor contrare cinstei, adevarului si dreptatii, si blocheaza, pana aproape de anulare, nemarginita lacomie umana!

Existenta J. i. ii protejeaza pe oameni in doua moduri:
1. Ii inhiba pe cei ce ar dori sa solicite servicii in afara legii, deoarece solicitarea l-ar obiga sa-si incalce Juramantul, pe cel caruia i se solicita!
2. Cel caruia i se solicita un asemenea “serviciu”, poate refuza ABSOLUT pe ORICINE, motivand, justificat, ca nu-si poate INCALCA Juramantul !

Existenta J.i. in viata societatii umane ii responsabilizeaza social pe toti cei ce detin, sau aspira la functii publice!
Dupa 3 sau 4 ani de existenta a J.i. in viata sociala, nu s-ar mai auzi de evaziuni fiscale, de returnari frauduloase de TVA, etc., decat cel mult ca exceptii!

Parafrazandu-l pe poetul taranimii, Cosbuc, am putea spune:
“Dar toate le-am trai usor/ Cu ..Juramant!”

Pentru cei ultrasceptici, care nu cred in “virtutile” J.i. prezentate mai sus, acesta tot le-ar oferi si lor doua motive de satisfactie, si anume:

1. Ar induce ticalosilor si familiilor lor, care le-ar putea fi complici, o mizerabila stare sufleteasca (psihica), ce i-ar tortura atat in stare de veghe cat si in somn, prin cosmaruri!
2. Cei cinstiti ar avea satisfactia ca ticalosii sunt stresati de o mizerabila stare sufleteasca (psihica), pe care le-ar putea-o accentua prin fredonarea urmatoarelor versuri:
“Juramant ,Juramant/ Da-le jale si mormant/ Dupa cum le-a fost cuvantul/ Celor ce n-au nimic sfant/ Ce-si incalca Juramantul!”

URMARITI raspunsul unui parlamentar caruia m-am adresat cu mai multi ani in urma:   

“”Scrisoarea dvs. m-a pus in situatia de a gandi mai mult asupra implicarii psihice a individului cu functii de raspundere in ameliorarea starii actuale a societatii romanesti.
Masurile strict administrative, fara asocierea partii psihice a individului, NU POT CONDUCE LA ERADICAREA ACESTUI FLAGEL, care ramane CORUPTIA la diferite nivele si sub diferite forme.””

PS. Acest material, “O alegere ..”, a fost transmis primilor patru decidenti din Romania, astfel:

IOHANNIS, cu Nr.20.304/23-12-2014; Ponta, cu Nr.2.135/29-12-2014;
Alina Gorghiu, cu Nr.531/05-01-2015, si V. Blaga, cu Nr.1/05-01-2014 si Gorghiu, cu Nr.531/05-01-2015, pierduta de PNL si revenit cu Nr.16/18-03-2015.
……………….......

Dragi R O M A N I !

Toti cei ce ne-am saturat de Mafia politica, care de 25 de ani distruge Romania, avem sansa ca prin votul nostru din 2016, sa trimitem aceasta Mafie la gunoiul istoriei!

In 2016 votul nostru poate produce schimbarea radicala de care Romania si romanii au nevoie ca de aer!

Nu este vorba de schimbarea unor oameni cu alti oameni, care ar fi o INUTILITATE, ci de schimbarea de PARADIGMA!

De ce exista o asemenea sansa?
Pentru ca in 2016 romanii vor putea sa aleaga intre aceasta Mafie, pe de o parte, si Alternativa Anti-Mafia, pe de alta parte!

Dar cine va fi Alternativa Anti-Mafia?
Alternativa Anti-Mafia va fi o alianta electorala constituita din cateva “entitati” juridice (partide politice mici, ONG-uri, etc.) care vor ACCEPTA, vor SUSTINE si vor PROMOVA inlocuirea actualelor juraminte-ritual, cu Juramantul implicativ, conform http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, care va duce Romania intr-o alta paradigma de existenta!

Aceasta INLOCUIRE de juraminte, reprezinta CONDITIA necesara si suficienta pentru lichidarea Mafiei politice din Romania, si din orice alta tara!

NIMENI nu trebuie sa-si exprime opinii in legatura cu aceasta CONDITIE, inainte de a cunoaste TOTUL despre Juramantul implicativ, citind si rascitind link-ul indicat, analizand si verificand pe propria persoana si familie eficienta Juramantului implicativ!

NIMENI dintre cei care nu si-ar putea incalca Juramantul implicativ, NU ARE DREPTUL sa creada ca altii sunt mai ticalosi decat el, si ca, vezi Doamne, altii nu si-ar respecta Juramantul implicativ depus!

Cel mai bun juramant pentru romani, este acela care ne confera cea mai mare suguranta si confort psihic in interactiunea noastra cu diverse autoritati publice (primar, politist, procuror, judecator, examinator, medic, etc.).      
Deci, cand te-ai simti, romane, mai in siguranta?

Atunci cand autoritatea publica, cu care interactionezi, a depus un juramant-ritual, ca acum, sau atunci cand acea autoritate publica a depus un Juramant implicativ???

Pot exprima indoieli fata de eficienta Juramantului implicativ, DOAR aceia care:
1. Cunosc TOTUL despre Juramantul implicativ; 
2.  I-au “verificat” eficienta pe propria persoana si familie, si au constatat ca pe ei nu i-ar putea opri sa savarseasca RAUL! 

De ce Alternativa Anti-Mafia va putea sa fie castigatoare in 2016?
Pentru ca majortatea covarsitoare a romanilor detesta Mafia politica, care de 25 de ani praduieste si tradeaza Romania!

Singura mare problema, este superficialitatea romanilor in “aprecierea” SOLUTIEI propuse, deoarece nu sunt dispusi sa faca efortul de a citi, de a analiza si de a verifica daca ei si-ar putea sau nu incalca Juramanul implicativ depus!

Sansa Alternativei Anti-Mafia consta in faptul ca este suficient timp, pentru ca “pas cu pas” sa inlature ezitarile, neincrederea si indolenta celor nedispusi la efort inelectual!

Mai trebuie stiut, ca TOTI cei care nu accepta inlocuirea urgenta, a actualelor juramainte-ritual, vinovate de starea morala si generala a societatii romanesti, cu Juramantul implicativ, conform http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, apartin, sau se afla in slujba, Mafiei politice!
……………………………….
PRIVITOR la alianta electorala, Alternativa Anti-Mafia, ce se va constitui, pentru inceput se pot spune urmatoarele:

Punctul forte al programului acestei aliante, va fi LICHIDAREA Mafiei Politice din Romania!
Pentru ca va fi o alianta noua, iar sansele de a ajunge la guvernare sunt apoape zero, nimeni nu trebuie sa aiba nedelicatetea sa-i ceara sa prezinte un “program de guvernare” la cheie!

Daca prin absurd, aceasta alianta electorala va castiga alegerile parlamentare, atunci va alege cel mai bun “program de guvernare”, al partidelor Mafiote perdante, pe care l-ar imbunatati si va realiza prima guvernare fara partide Mafiote, din ultimii 26 de ani!

Chiar si in caz de esec electoral pentru Alternativa Anti-Mafia, castigul pentru societatea romaneasca va fi unul enorm, pentru ca, intr-un timp relativ scurt, Romania ar iesi din paradigma Mafiota si ar intra in paradigma Anti-Mafiota!
Bucuresti, 10-06-2015
............................






16 comentarii:

  1. nu ca ar avea nevoie de vreun comentariu. dar, daca tot va straduiti sa va bage cineva in seama... imi fac pomana. s-ar putea sa fiti chiar un om cumsecade...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbe multe, dar idei putine ! Bleah !

    RăspundețiȘtergere
  3. Vorbe multe, dar idei putine ! Bleah !

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca un astfel de juramant ar avea succes.
    Hotii sunt in general foarte religiosi dar ei cred ca D-zeu ii ajuta in furt. Daca ar rosti un astfel de juramant ..... altfel ar vedea lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  5. You should not swear nor on anything or anyone in Heaven nor on anything or anyone on Earth.Asa am citit in Biblie ca a spus Isus.El stia ca omul e bine sa nu se puna sub pedeapsa jurand stramb.Lui i a fost mila chiar si de cei vinovati si nu voia ca nici macar ei sa fie pedepsiti prea mult.Stia ca pedeapsa vine oricum.Dupa fapta si rasplata.Era destula pedeapsa atat fara sa mai fie nevoie si de pedeapsa ca au incalcat juramantul din cine stie ce motive, sau chiar involuntar.Si in afara de faptul ca pedeapsa vine pentru faptele rele,chiar daca multi nu gandesc ca e asa, in plus, el stia ca dupa vorbele proprii se osandeste omul.Asa a zis Isus.De aceea el a spus ca vorba omului sa fie de genul "Yes" or "No".In loc sa spuna ca e prost sau tampit sau ca nu se pricepe sau ca nu se descurca si sa se invinuie si sa se condamne singur.Mie mi e tare mila de toti oamenii si nu numai, dar nu inseamna ca sunt de acord cu marsaviile.In afara de pedepsele cu amenzi si inchisori sunt si cele de boli si suferinte iar care cei care considera ca cei care au facut marsavii scapa nepedepsiti se inseala, nestiind in ce moduri ascunse lor, au fost pedepsiti cei vinovati.Fiindca cine poate sa stie cu adevarat ce e ascuns in sufletul fiecaruia?Nici preotii nu au facut bine cand au pus oamenii sa jure pe Biblie.De asemenea au fost preoti ce au pus chiar preoti sa jure pe Biblie.Si acei preoti ce i au pus pe altii sa jure sunt ei insusi vinovati in cazul in care cel ce a jurat, a incalcat juramantul involuntar si nestiind cat de serios este un juramant.Si mai sunt vinovati ca nu au inteles cuvantele lui Isus care a fost impotriva juramintelor de orice fel fiindca el a iubit oamenii fiind milos, si nu a dorit niciunul sa fie osandit stiind ce grea este osanda.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oamenii ar trebui sa fie milosi si iubitori si intelegatori unii cu altii.Oamenii nu ar trebui sa isi faca rau unii la altii, gandindu se ca sunt mortali si supusi la boli si nevoi si suferinte de tot felul.Daca criminalii ar sti gandi inainte de infaptuirea crimelor asa cum gandesc inainte de propria lor moarte ,atunci nu ar mai comite crimele.Fiindca le ar fi frica si ar fi milosi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Unii hoti au daruit la Biserici ortodoxe obiecte (icoane) in ideea ca vor fi iertati! Prefacatoria, camelionismul , dulpicitatea, inconsecventa, tradarea minciuna ...sunt periculoase! Asa ca astfel de juramant poate fi incalcat!

    RăspundețiȘtergere
  9. ESTE vorba de constiinta fiecaruia....daca exista sau nu !?
    si din pacate sunt destui care nu stiu despre ce e vorba!
    UNII NICI NU CUNOSC CUVANTUL DAR SA SE RIDICE LA UN NIVEL DE CONSTIINTA RIDICAT!?

    RăspundețiȘtergere
  10. Omule, ceea ce spui se bazeaza pe o imensa prostie pe care o sustii chiar dumneata, in text:
    "NIMENI dintre cei care nu si-ar putea incalca Juramantul implicativ, NU ARE DREPTUL sa creada ca altii sunt mai ticalosi decat el"
    In primul rind, ca dovada a unei mentalitati inguste si atrofiate, imi spui mie ce am dreptul sa cred si ce nu! Unde te trezesti?
    In al doilea rind, ceea ce spui ar putea insemna ca altii mai ticalosi decit mine NU EXISTA. (Daca ar exista, dar tu imi spui sa nu cred acest adevar, inseamna ca vrei sa ma prostesti!)
    Dar daca ticalosi mai mari decit mine nu exista, cum faci tu apel la mine sa schimbam Romania in bine?
    Tinere, e timpul sa intelegi si sa accepti ca virsta, mai devreme sau mai tirziu, dar implacabil, iti ruineaza judecata, logica.
    Iar daca te vei incapatina sa crezi ca esti singurul care se poate sustrage acestei legi a firii, nu vei reusi decit sa te faci de ris! Si e pacat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Eu stau și gândesc, față de ce este păcat ?!!!

      Ștergere
  11. Solutia este tranzitia catre o Platforma de Guvernare Sociala Online si implicarea colectiva a populatiei in procesul legislativ. Sa ne luam puterea inapoi ca sa putem merge inainte. http://partidulvoceapoporului.blogspot.ro/2015/11/tranzitia-de-la-guvernul-actual-corupt.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu este o solutie buna dintr-un simplu motiv: prin acest juramant se incearca si alterarea sanatatii psihice a individului. Acest lucru este interzis prin drepturile și libertățile fundamentale ale omului precum și de Constituția Romaniei ”Dreptul la viață și la integritate fizică și psihică”. În esență un astfel de jurământ se va transforma într-o condiționare de tip pavlovian în care dacă nu respecți regulile un individ isi va primi pedeapsa: hartuirea psihică 24h din 24h. Omul nu va face altceva decât să se transforme intr-o fiinta care de frica represiunilor psihice se va supune manipulatorului psihic prin juramant. Astfel individul nu mai are liber arbitru si se depersonalizeaza. Efectele psihice sunt necunoscute si pot conduce chiar la alterarea modului de gandire al omului. Nu mai inventati prostii!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ceea ce cred eu este ca un juramant trebuie facut in mare credinta si constientizare ca exista o forta Divina care guverneaza peste univers, altfel nici un avocat de drept interior nu poate pleda pentru inradacinarea vre-unui juramant facut fara credinta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Personal cred ca majoritatea celor care conduc aceasta tara si lumea in general nu au niciun Dumnezeu, sunt ori Atei ori Satanisti ori cred intr-un Dumnezeu care nu pedepseste , un Dumnezeu atoate iertator (cums e presupune ca e cel crestin).

    RăspundețiȘtergere